ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Producator-de-maturi-de-sorg

ADIDAC - producatoare de maturi din sorg

Salonta este localitate cu cea mai veche traditie din România în cultivarea si prelucrarea sorgului folosit la producerea maturilor. În anul 1903 este înfiintata "Cooperativa Agricultorilor Salontani producatoare si prelucratoare de sorg", deoarece sorgul aici dispune de conditii bune de sol.  "Cooperativa" avea si un atelier de fabricare a maturilor de sorg cu 70 de muncitori, produsele fabricate aici fiind vandute în toată Europa.

În Prezent ADIDAC COMIMPEX SRL incearca sa duca mai departe aceasta traditie. Datorită structurii companiei, suntem capabili de a produce o gama larga de produse standard pentru domeniile de uz casnic,  și de de afaceri. Oferim solutii complete în armonie cu cerințele clientilor, precum și produse individuale realizate la comandă. Sortimente noastre de produse  pot fi compilate ușor pentru scopurile cele mai diverse.

Vezi produsele noastre

Comunicat de presa

SC ADIDAC COMIMPEX SRL, cu sediul în Municipiul Salonta, Str. Gheorghe Baritiu, nr. 15A, Judetul Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 21.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 31.01.2020, proiectul „DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC ADIDAC COMIMPEX SRL PRIN DOTAREA CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE”, cod SMIS 112593, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1590 / 21.03.2018.
Go to top